Close

9 augustus 2016

Over Marc Duivenvoorden Elektrotechniek

Sinds 1 januari 2012 bestaat Marc Duivenvoorden Elektrotechniek. Voor de oprichting van mijn eigen bedrijft heb ik bij 11 jaar ervaring opgebouwd bij 2 verschillende elektrotechnisch installateurs en een aannemer in de regio. Uit mijn enthousiasme voor mijn werk is mijn eigen bedrijf ontstaan.

Naast mijn werkervaring ben ik in het bezit van de benodigde diploma’s:

Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken volg ik regelmatig productcursussen, ben ik lid van KvIN (zie onder) en bezoek ik vakbeurzen.

logo_kvinl

Kwaliteit voor Installaties Nederland
Ik ben een erkend bedrijf van Kwaliteit voor Installaties Nederland, met de erkenning EVI Elektro laagspanningsinstallaties. Hiervoor heb ik de benodigde diploma’s en ben ik goed op de hoogte van ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Cerficaat Lidmaatschap 2015;

nummer erkenning technisch beheerders
20115 EVI-Elektr. laagspanningsinst. Duivenvoorden M.B.

Algemene voorwaarden
Op alle werkzaamheden van Marc Duivenvoorden Elektrotechniek zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hieronder downloaden. Op verzoek kunnen de algemene voorwaarden ook toegezonden worden.

Download hier de Algemene Voorwaarden

Contact
Ga naar de contact pagina op deze website, of mail Marc of bezoek MarcDuivenvoorden Elektrotechniek op facebook