Close

Referenties

Hier vindt u een overzicht van referenties van mijn werkzaamheden. Ik hecht veel waarde aan de mening van mijn klanten. Wilt u ook een reactie geven? Dat kan hier.

Groep en spotjes

“Marc is een goede vakman. Hij weet altijd een oplossing voor elektronica problemen of/en aanpassingen.  Marc communiceert duidelijk. Luistert naar de klant en doet wat de klant vraagt. Marc heeft ook de nodige zelf inbreng waardoor alles perfect afgestemd wordt.  Bij mij heeft hij groepen bij gemaakt na berekening van de Watt waarde. Spotjes vakkundig op een esthetische en functionele manier geplaatst en extra stopcontacten toegevoegd . Marc geeft veel informatie waarom hij iets doet op desbetreffende manier. Hierdoor weet je als klant altijd waar je aan toe bent. Marc je bent een vakman en staat altijd voor mij klaar. Ik bel en Marc is er snel!!”

Marleen Persoon

Stopcontact vervangen

“Heel tevreden, marc is een aardige beschaafde man die de klus op professionele wijze geklaard heeft. Bovendien was de prijs heel redelijk.”

Dhr. van Velzen, Leiden

Diversen elektra badkamer

“Perfect en prettig contact met Marc Goed meegedacht met de nodige werkzaamheden (hoeveelheid spotjes, welke spotjes) De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd Wij hebben Marc inmiddels gevraagd meer werkzaamheden voor ons uit te voeren. Aanbeveling!”

Dhr. Zuidervaart, Leiderdorp

WCD 20 cm opzij verplaatsen

“Marc kon snel bij mij langskomen voor een kleine klus. Nadat ik ook nog om wat advies over andere zaken had gevraagd, bleek dat ik eigenlijk veel meer werk moest laten doen. Omdat ik wel met een tijddruk zat heeft Marc, dit toch op dezelfde dag nog binnen zijn werkschema weten te passen. Ik ben erg tevreden over zijn advies, flexibiliteit en uitgevoerde werkzaamheden en zou hem zeker weer vragen.”

Dhr. van Herpen, Leiden

16 ampère groep bijplaatsen

“Vandaag heeft Marc Duivenvoorden een Combimaat geplaatst zoals afgesproken. Hij heeft mij keurig en eerlijk hierover geadviseerd en de uitvoering vandaag was zoals verwacht uitstekend verlopen. Marc kwam precies op tijd en gaat keurig te werk. Dus punctueel, eerlijk, betrouwbaar, eerlijke / lage prijs. Ook heeft hij nog even de stopcontacten (hotel schakeling) doorgemeten en de verkeerde draadjes juist gemonteerd. 5 jaren ergernis lost hij zo even op: Flexibel & Vakmanschap!!! Marc bedankt!”

Dhr. van Haaften, Alphen aan den Rijn

Leidingen nazien, repareren

“Marc is een prettig vakman, die graag meedenkt om tot een goed resultaat te komen. Ik beveel hem graag aan. We hebben dan ook graag nog een aantal aanvullende werkzaamheden laten doen.”

Dhr. Bakker, Voorhout

stopcontact en lichtschakelaar verplaatsen

“Prima werk uitgevoerd. Marc kon snel langs komen om te overleggen wat er moest gebeuren. Tijdens het werk denkt Marc mee in wat handig is. Ook gaf Marc een tijdindicatie wat prettig was en was eerder klaar dan verwacht.”

Mevr. Pieterse, Alphen aan den Rijn

Extra groep plaatsen

“Marc heeft een extra groep geplaatst. Hij heeft dit zeer vakkundig gedaan en wist precies waar hij het over had. Ook heeft hij nog enkele goede tips gegeven. Betrouwbare jongen, kortom; ik ben dik tevreden!!!!”

Dhr. Olthof, Katwijk zh

Badkamerplafond voorzien van Inbouwspots

“Marc is een vriendelijke vakman die erg netjes mijn badkamer van inbouspotjes heeft voorzien. Ik wil hem aanbevelen aan een ieder die opzoek is naar een betrouwbare vakman!”

Dhr. Huurder, ‘s-Gravenhage

Herstellen van verlichting

“Prima gozer. Heeft me snel en goed geholpen. Beetje tekst en uitleg gegeven. Aanrader.”

Dhr. Bleijie, Leiden

.